Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Perhepulma-chat - Lahjoita apua väsyneelle vanhemmalle

Väestöliitto

Lahjoitettu

15€

Voimassa

toistaiseksi

Pienten lasten vanhempien arki on välillä raskasta. Unet jäävät vähiin ja kiukunpurkaukset kiristävät pinnaa. Väestöliiton ammattilaiset tarjoavat tukea kuormittuneille vanhemmille Perhepulma-chatissa, jossa voi keskustella pienten lasten vanhemmuudesta tai parisuhteesta. Vanhemman tukeminen on myös huolenpitoa lapsesta. Maksuttomaan Perhepulma-chatiin voi tulla nimettömänä, ilman ajanvarausta. Chat on auki keskiviikkona ja torstaina klo 9.30-11.30 osoitteessa hyvakysymys.fi/paivystyschatti/perhepulma-chat/.

Keräyksen tavoitteet

Lahjoittamalla Perhepulma-chatille annat väsyneelle vanhemmalle mahdollisuuden tulla kuulluksi ja saada tukea ja neuvontaa omaan elämäntilanteeseensa. Lahjoituksellasi autat ennaltaehkäisemään ongelmien syvenemistä ja edistät väsyneen vanhemman ja samalla myös lasten, parisuhteen ja koko perheen hyvinvointia. Lahjoituksesi avulla yhä useampi vanhempi voi saada maksutonta apua ja tukea arjen huoliin, haasteisiin ja pulmiin Perhepulma-chatin kautta.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Erittäin tärkeä ja hyvä juttu. Tuntui, että vastaamassa oli asiantuntija ja sain rohkeutta omaan tilanteeseeni. Olen tyytyväinen ja kiitollinen :)

Erittäin hyvää pohdintaa ja ajatusten vaihtoa. Näiden perusteella sain hyviä neuvoja tilanteeseemme.

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan