kiipeilijä auttamassa toista auringonlaskussa

Tietoa meistä

Lahjoittamo on Goodwill ry:n kehittämä lahjoituspalvelu, jossa luomme mahdollisuuksia hyvän tahdon toteutumiselle helpottamalla rahan lahjoittamista sote-järjestöille sekä luomalla hyviä käytäntöjä osaamisen lahjoittamiseen. Lahjoittamo on järjestöille maksuton palvelu eikä Goodwill ry hyödy palvelun kautta lahjoitetuista varoista senttiäkään. Tämä mahdollisuus tarjoutuu järjestöille ja lahjoittajille, koska Goodwill ry:n toiminta on rahoitettu STEAn varoin.

Goodwill ry

Goodwill ry perustettiin vuonna 2017 tukemaan uusien sosiaalisten innovaatioiden syntymistä. Joukossamme on monipuolisesti eri alojen osaajia niin järjestömaailmasta kuin yrityselämästä. Uskomme monialaiseen yhteistyöhön ja ammatillisen kokemuksen yhdistämiseen. 

Ajatus rahan ja osaamisen lahjoittamisen helpottamisesta oli kehittynyt vuosien varrella Goodwill ry:n puheenjohtaja Tuomo Salovuoren mielessä. Yhdistys osallistui vuonna 2018 sosiaali- ja terveysministeriön ideahautomoon, jossa kehitettiin uusia konsepteja vapaaehtoistoimintaan. Järjestöjen varainhankintaa ja osaamisen lahjoittamista helpottava Lahjoittamo-hanke ylsi STEAn ideakilpailussa parhaiden ideoiden joukkoon ja sai rahoituksen yli 100:n kilpailevan ehdokkaan joukosta. Hanke starttasi 2019 ja lopputuloksena syntyi Lahjoittamo, joka julkaistiin vuoden 2021 keväällä.

Tiimi

Otso Saarikoski

Projektipäällikkö / Palvelumuotoilija

+358 44 743 3170

Minsku Eklund

Viestintä- ja asiakkuusvastaava

+358 44 241 6321

Tuomo Salovuori

Hallituksen puheenjohtaja

+358 44 231 4456

Katri Einamo

Markkinointiasiantuntija

+358 41 317 3114

Yhteistyökumppanimme

Sinustako uusi työkaverimme?

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta jos toimintamme kiinnostaa, voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen

hei@lahjoittamo.fi