Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Poikkeusajan piristys ikäihmiselle

Siskot ja Simot

Lahjoitettu

15€

Voimassa

toistaiseksi

Poikkeusaikana moni ikäihminen kärsii yksinäisyydestä, ja pienikin ilahdutus voi tuntua päivän parhaalta asialta. Poikkeusajan keikoilla ikäihmisiä kohdataan luovasti: lahjoituksesi avulla Siskot ja Simot voi organisoida esimerkiksi ilahduttavan konsertin tai tuolijumpan palvelutalon pihalla, leivontayllätyksen palvelutaloon, runonlausuntaa puhelimitse yksinäiselle ikäihmiselle tai kirjeenvaihtoa yli sukupolvien.

Keräyksen tavoitteet

Poikkeuksellisena aikana on tärkeää muistaa ikäihmisiä erilaisin keinoin ja tuoda näkyväksi sitä, ettei heitä ole unohdettu. Toiminnan tarkoituksena on ylläpitää vuorovaikutusta, vaikka perinteiset kohtaamiset eivät ole mahdollisia. Lahjoituksesi avulla teemme tarvittavat järjestelyt poikkeusajan keikan järjestämiseksi.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Soitin runopuhelun 84-vuotiaalle Annelille. Anneli kertoi olleensa hiukan alamaissa ja kokeneensa yksinäisyyttä leikkauksesta toipuessaan koronan eristämänä. Nyt hän kuitenkin koki piristyneensä keväisestä säästä ja runoyllätyksestä niin, että aikoi lähteä pienelle kävelylenkille. Totesimme, että valoa on näkyvissä, kun kesä lähestyy, luonto alkaa vihertyä ja pääsee taas liikkumaan vapaammin.

Vapaaehtoinen Päivi

Aivan ihana runo ja sopi tähän kevääseen. Tulipa tästä hyvä mieli!

Runopuhelun vastaanottanut

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan