Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Nuorten Ystävien Klubitalojen toiminnan tukeminen

Nuorten Ystävät

Lahjoitettu

261€

Voimassa

toistaiseksi

Nuorten Ystävien klubitalot Oulussa, Kajaanissa ja Rovaniemellä ovat matalan kynnyksen yhteisöjä, joissa voi kohdata muita ihmisiä, saada tukea ja mielekästä tekemistä arkeen sekä vahvistaa työ- ja opiskeluvalmiuksia. Toiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille työikäisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea arkeen, työelämään tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Toiminta perustuu vapaaehtoiseen ja maksuttomaan jäsenyyteen sekä osallisuuteen ja tasa-arvoon.

Keräyksen tavoitteet

Klubitalojen toiminnan edellytys on riittävä henkilöstöresurssi. Saaduilla varoilla palkkaamme klubitaloillemme yhden työhönvalmentajan tai pystymme käyttämään tarvittaessa sijaisresurssia. Lisäksi lahjoitusrahat mahdollistavat jäsentemme virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa, kuten liikunta-, taide- ja kulttuuritoimintaan osallistumista. Nämä ovat asioita, joista he jäävät muutoin helposti ulkopuolelle esim. taloudellisista tai terveydellisistä syistä johtuen.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Klubitalo on todella tärkeä tuki monelle ihmiselle vaikeissa elämäntilanteissa. Monelle ainut toivoa ylläpitävä yhteisö. Elämänrytmistä kiinni saamiseen hyvä tuki. Voit käydä omana itsenä.

Kun tuntui, että en jaksa, aina oli joku johon nojata kun menin Klubitalolle, ennen kaikkea minuun uskottiin. Että sinusta on vaikka mihin vaikka et sitä itse usko, se tunne minulla on Klubitalolla.

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan