Nuorten Ystävät

www.nuortenystavat.fi

Toiminta-alue

Koko Suomi

Perustettu

1907

Kokoluokka

Suuri

Nuorten Ystävät

Nuorten Ystävät on työskennellyt heikoimmassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden parissa jo yli 100 vuotta. Valtakunnallisen järjestötyön tavoitteena on tuottaa hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle – huomista varten. Toimimme valtakunnallisesti 12 eri paikkakunnalla. Tarjoamme tilaisuuksia, ryhmätoimintaa sekä henkilökohtaista ohjausta myös verkossa.

Keskeiset toimintamuodot

Järjestö tarjoaa sosiaalista kuntoutusta eri ikäisille ihmisille, tukea vanhemmuuteen perheille sekä tukea oppimiseen ylläpitämässään koulussa. Lahjoitukset käytämme haastavassa asemassa olevien lasten, nuorten ja aikuisten harrastusten ja oppimisen tukemiseen sekä perheille järjestettävään tukeen.

Päämäärämme

Järjestön päämääränä on tukea niitä lapsia, nuoria ja aikuisia, jotka kohtaavat elämässään erilaisia haasteita, jotta he voisivat saavuttaa mahdollisimman hyvän elämän. Suuri osa järjestön toiminnan piirissä olevista ihmisistä on hyvin vähävaraisia ja lahjoituksilla tuemme erityisesti harrastuksia, opiskelua ja työllistymistä. Lapsiperheiden osalta tukea käytetään esimerkiksi erilaisten ilmaisten tilaisuuksien ja retkien järjestämiseen.