Keräys ei ole käynnissä

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Hyvinvoinnin iltakoulu

MTKL

Voimassa

Kaikille avoimet ja maksuttomat Hyvinvoinnin iltakoulu -luennot on tarkoitettu mielen hyvinvoinnista, itsetuntemuksesta ja ajankohtaisista teemoista kiinnostuneille. Teemat käsittelevät koko elämän kirjoa häpeästä ja stressistä kehopositiivisuuteen, perheeseen ja parisuhteeseen. Aiheet vaihtelevat tarpeen ja toiveiden mukaan. Vuonna 2021 luennoilla puhutaan muun muassa moninaisuudesta ja päihdeläheisen tunnistamisesta sekä kiusaamisesta, jonka varjo voi seurata kiusattua läpi elämän.

Keräyksen tavoitteet

Käytämme kerätyt varat hyvinvoinnin iltakoulun järjestämisestä tulevien kulujen kattamiseen, kuten luentopalkkioihin ja tilavuokriin. Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia.

Mihin lahjoittajan euro menee

Kerätyillä varoilla toteutetaan kaikille avoimia ja maksuttomia Hyvinvoinnin iltakouluja alueellisesti noin 80 henkilölle tai verkossa suuremmalle yleisölle.

Tarinoita toiminnasta

Parasta luennossa oli tieto, mitä käytännössä on olla itsemyötätuntoinen. Aina sanotaan, että pitää olla itselleen armollinen - mutta miten, se on se ongelma. Luennolla pääsi aiheeseen käsiksi.

Iltakoulun osallistuja

Sain luennolta uusia näkökulmia ja välineitä kohdata ja työstää vaikeiden aikojen haasteita. Tosi kivaa vaihtelua arkeen ja sain ajateltavaa omaan arkeen ja jaksamiseen.

Iltakoulun osallistuja