Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Ystäviä yksinäisille äideille

Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä

Lahjoitettu

55€ / 2000€

Voimassa

toistaiseksi

Jokainen meistä tarvitsee toisen ihmisen läsnäoloa ja välittämistä. Liian moni yksinäinen äiti joutuu kuitenkin selviytymään lapsenhoidosta ja arjen askareista yksin ilman ystäviä tai ulkopuolista apua. Auta meitä lahjoittamalla, jotta saamme yksinäiset äidit ystävätapaamiseen löytämään apua jaksamiseen. Ystävätapaamisia ohjaavat vertaiset ja yhden tapaamisen kesto on kaksi tuntia. Äimä tarjoaa lastenhoidon tapahtumassa.

Keräyksen tavoitteet

Varhaisessa vaiheessa ja ajoissa saatu apu suojelee perheitä tehokkaimmin. Ystävätapaamisessa moni äiti voi löytää samassa tilanteessa olevia äitejä ystäväkseen ja saada apua jaksamiseensa vauvan kanssa. Koronakriisi on ajanut perheitä sosiaaliseen ahdinkoon ja yksinäisyyteen ja pelkkä sosiaalinen media ei anna kasvokkain tapahtuvan tapaamisen aitoa tunnetta. Ystävätapaamiset pitkään jatkuneen eristäytymisen jälkeen tuovat ohjatusti turvallisia tapaamisia kasvokkain henkilökohtaisesti.

Mihin lahjoittajan euro menee

Äimä järjestää ystävätapaamiset apua hakeneiden äitien ja vertaistukijoidemme kautta eli koulutetut vapaaehtoiset voivat vinkata tällaisen tarpeessa olevista äideistä meille, samaten toki äidit itse voivat kysyä tällaisista ja aina keräyssumman täyttyessä järjestämme tapaamisen hyödyntäen mukana myös alueella toimivia vertaistukiäitejämme. Näin yritetään luoda äideille mahdollisuuksia myös seuraaviin tapaamisiin alueella ihan spontaanistikin, kun ensin on vähän tutustuttu ystävätapaamisen kautta ja tapaamisia voidaan järjestää eri puolilla maata.