Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Joulukeräys nuorten mielenterveyden hyväksi

MIELI Suomen Mielenterveys

Lahjoitettu

10€ / 500000€

Voimassa

Kun mieli on kuormittunut, tuntuu kuin olisi pimeässä. Maailman poikkeukselliset kriisit ovat pitkittyneet ja pistäneet monen nuoren entistä lujemmalle. Liian moni nuori on jäänyt huolineen yksin. Lahjoita tänä jouluna MIELI ry:n työhön nuorten auttamiseksi.

Keräyksen tavoitteet

Mielenterveystaidot suojaavat mieltä läpi elämän sekä auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä. Sekasin-chat tarjoaa nuorille keskusteluapua ja kouluissa jaettavat tehtävävihkot tukevat mielenterveystaitojen opettelua. Tuellasi voimme auttaa yhä useampaa nuorta Sekasin-chatissa. On suuri askel nuorelle pyytää apua – ja suuri kolaus, jos avunpyyntöön ei voida vastata.

Mihin lahjoittajan euro menee

Jo 20 euron lahjoituksella nuorten kriisipalvelu Sekasin-chat vastaa apua tarvitsevalle.

Palaute Sekasin-chatin asiakkaalta ”Ahdistunut oloni katosi keskustelun aikana ja sain uutta näkökulmaa minua painaviin asioihin, jotka alkoivat vaikuttaa vähemmän uhkaavilta keskustelun ansiosta.”

Tarinoita toiminnasta

"Anonyymi keskustelutuki ja mahdollisuus kirjoittaa puhumisen sijaan avaa hienon väylän maltilliselle ja syvälliselle kommunikoinnille."

"Onneksi tällainen palvelu on olemassa. Ennen kun löysin chatin, minusta tuntui siltä, että tuen saaminen on liian monimutkaista ja asioista keskustelemaan pääsemiseen menee viikkoja aikaa."

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan