Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Leiristipendi - lahjoita leiri lapselle

Lasten Kesä

Lahjoitettu

60€

Voimassa

toistaiseksi

Leirimme ovat Veikkaus-voittovaroilla tuettuja. Tietyissä tilanteissa lapsella tai perheellä ei välttämättä kuitenkaan ole oikeutta tuettuun leiripaikkaan, jolloin leirimaksu on kaksinkertainen. Leiristipendit mahdollistaisivat rahan jakamisen niiden lasten ja perheiden leirimaksuihin, jotka eivät voi hakea tuettua leiripaikkaa, mutta kaipaisivat kuitenkin apua leirimaksun rahoittamiseen. Tällaisia saattavat olla esim. ulkosuomalaiset perheet tai osa kodin ulkopuolelle sijoitetuista lapsista.

Keräyksen tavoitteet

Tuemme niitä lapsia ja perheitä, jotka syystä tai toisesta eivät ole oikeutettuja Veikkaus-voittovaroin tuettuun leiripaikkaan. Lisätietoa leirituen myöntämisen ehdoista löydät mm. Lasten Kesän omilta verkkosivuilta. Lisäksi käytämme harkinnanvaraisesti keräysvaroja vähävaraisten lapsiperheiden leirimaksujen tukemiseen.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

"Viikko miehen kanssa mokillä, onhan se ihanan voimauttavaa, kun perheessä on useampi erityistä tukea tarvitseva lapsi."

Leiriläisen vanhempi 2019

"Yhdeksäs leiri tähän mennessä tullut taputeltua, oli superkivaa. Ohjaajat oli ihania, kiitos leteistä, hieronnasta, haleista ja hyvistä keskusteluista. Oli taas kerran ihana leiri."

Leiriläinen 2021

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan