Lahjoittamon syntymäpäivät

Lahjoittamon syntymäpäivät

Lahjoittamon syntymäpäivät

Lahjoittamon syntymäpäivät on lauantaina 7.5.22. Lahjoittamo täyttää yhden vuoden. Juhlistamme ensimmäistä toimintavuotta kokonaisen kuukauden ajan 7.5.-4.6. eli Helmin päivästä Toivon päivään asti. Juhlakuukausi sisältää paljon iloisia yllätyksiä ja tietoa lahjoittamisesta. Tavoitteena on jakaa iloa, toivoa ja hyvää mieltä.

Voit seurata juhlallisuuksia Lahjoittamon blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Tule mukaan juhlimaan!

Kukalla iloa!

Syntymäpäiväjuhlien etkot järjestetään perjantaina 6.5. Klo 10-18 Helsingissä Kolmensepänaukiolla. Kukalla iloa! -tapahtumassa voit istuttaa maksutta orvokkeja ilahduttaaksesi itseäsi tai lähimmäistäsi. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi. Lahjoittamon tiimi on paikalla auttamassa istuttamisessa,  kertomassa hyvän tekemisestä sekä tuomassa iloa. Tehdään yhdessä hyvää!

Hyvän tekeminen tuo hyvää mieltä

Lahjoittaminen ja hyvän tekeminen tuovat hyvää mieltä niin lahjoittajalle itselleen kuin lahjoituksen kohteellekin. Tutkimuksissa on todettu, että hyvän tekeminen alentaa stressiä ja lisää merkityksellisyyden tunnetta. Moni löytää hyvän tekemisen kautta itselleen uusia ystäviä ja kokonaisia samanhenkisten ihmisten yhteisöjä. Voidaankin varmasti todeta, että hyvän tekeminen parantaa elämänlaatua.

Taipumus auttamiseen on meille ihmisille sisäsyntyistä. Tunnemme empatiaa, haluamme auttaa ja sitä kautta pohdimme, mikä olisi itselle sopiva auttamisen tapa. Halu auttaa synnyttää motivaation. Yksi lahjoittaa rahaa, toinen luovuttaa verta, kolmas toimii vapaaehtoisena itselle tärkeässä järjestössä. Auttamisen tapoja on monia, joten on tärkeää löytää oma tapansa auttaa.

Tunne joka auttamisesta tulee on monelle innostava. Kun näkee vähävaraisen perheen lapsen iloisena uuden harrastuksen parissa tai vanhuksen kiitollisuuden hänen päästessään luontoon ulkoilemaan vapaaehtoisen kanssa, ei voi muuta kuin tuntea myötäintoa ja ylpeyttä. Minä voin auttaa ja se tuntuu hyvältä.

Tutustu Lahjoittamon kohteisiin. Mikä kohteista on sinun sydäntäsi lähellä?