Seitsemän kättä päällekkäin piirissä

Lahjoittamon toiminta siirtyy SOSTE ry:lle

Lahjoittamon toiminta siirtyy SOSTE ry:lle 1.5.2023 alkaen, kun Lahjoittamo-hankkeen rahoitus päättyy. Kevään 2023 aikana tehty työ toiminnan jatkomahdollisuuksien varmistamiseksi tuotti tulosta ja neljän vuoden hankkeen aikana kehitetty lahjoituspalvelu saa jatkoa.

SOSTE ry eli Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 240 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. SOSTE on yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa rohkea vaikuttaja ja asiantuntija, joka rakentaa sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edellytyksiä, osallistumismahdollisuuksia sekä oikeudenmukaista ja vastuullista yhteiskuntaa. Lahjoittamo-palvelu tulee olemaan luonteva osa tätä tärkeää työtä.

Seuraa Lahjoittamon toimintaa

Jatkossa Lahjoittamon kuulumisia voi seurata tilaamalla SOSTEkirjeen ja SOSTEn somekanavien kautta: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter. Lahjoittamon verkkosivut säilyvät ennallaan ja lahjoittaminen on edelleen mahdollista ilman katkoksia.

Jos sinulla on kysyttävää Lahjoittamoon liittyen, voit olla yhteydessä Tuomoon, Riittaan tai Ariin.

Tuomo Salovuori, Goodwill ry, tuomo.salovuori@goodwillry.fi, 044 231 44 56

Riitta Kittilä, SOSTE, riitta.kittila@soste.fi, 050 308 68 68

Ari Inkinen, SOSTE, ari.inkinen@soste.fi, 0400 411 690

Kiitos matkasta!

Lahjoittamon nykyinen tiimi eli Katri ja Minsku lähtevät etsimään uusia haasteita. Tuomo jatkaa edelleen Goodwill ry:n hallituksen puheenjohtajana. Haluamme kiittää teitä kaikkia yhteisestä matkasta ja ​kiinnostuksesta toimintaamme kohtaan. Olemme iloisia, että Lahjoittamon toiminta saa jatkoa ja sitä kautta on edelleen mahdollista tehdä hyvää. 💛

Aurinkoa kevääseen! 💛