Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Tukihenkilöitä mielenterveys- ja päihdeomaisille

Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset - FinFami

Lahjoitettu

295€

Voimassa

toistaiseksi

Yhdistyksemme järjestää tukisuhteita kaikenikäisille lapsesta ikäihmisiin. Tukisuhteet muodostuvat koulutetun vapaaehtoisen sekä tukea tarvitsevan mielenterveys- ja/tai päihdeomaisen välille. Tukisuhteiden tarkoitus on lisätä ja ylläpitää omaisten hyvinvointia ja tarjota yksilöllistä tukea pitkäkestoisesti. Tukisuhteet muodostuvat aina yksilöllisesti omaisen tarpeista lähtöisin. Ne voivat sisältää keskusteluhetkiä kahvikupin äärellä, virkistäytymistä eri kulttuurikohteiden parissa tai vaikkapa liikkumista luonnossa – mitä vain, mikä tukee omaisen jaksamista arjessa.

Keräyksen tavoitteet

Kerätyllä summalla järjestetään tukihenkilötoimintaa mielenterveys- ja päihdeläheisille. Lahjoittamalla tähän kohteeseen voit valitsemasi summan mukaan kustantaa ihanan herkkuhetken tukiparille, mahdollistaa toimintaa kuukaudeksi yhdelle tukiparille tai tukea yhdistyksemme järjestämää tukihenkilökoulutusta, jotta yksikään tuen tarpeessa oleva omainen ei joutuisi odottamaan pitkiä aikoja itselleen sopivan tukihenkilön löytymistä.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Elämä on nyt paremmissa kantimissa. On saanut tehdä asioita, joita en ole kokenut voivani tehdä oman äitini kanssa. Tukisuhde on auttanut jaksamistani paljon.

Tuettava 17v.

Tukihenkilötoiminta on ensiarvoisen tärkeää silloin, kun ihminen on joutunut kohtaamaan suuria elämän tuomia haasteita. Koen, että se on ollut auttava osa jaksamisessani vaikeuksien yli.

Tuettava

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan