Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Kalkkers - Lämpöä ja suojaa yön kulkijoille

Vailla vakinaista asuntoa

Lahjoitettu

60€ / 5000€

Voimassa

toistaiseksi

Yökeskus Kalkkers on matalan kynnyksen paikka asunnottomille. Kalkkersissa voi levähtää turvallisesti, saada ensiapua ja syötävää sekä ohjausta palveluihin hakeutumisessa. Kalkkers on avoinna joka yö talviaikaan. Kalkkersissa jaetaan lahjoitusvaatteita ja hygieniatuotteita, ja käytössä on tietokone. Kalkkers ei tarjoa majoitusta. Lämmin yöpaikka on tarjolla viidelletoista kävijälle. Päihtymys ei ole esteenä sisäänpääsylle kuten ei myöskään kuntalaisuus.

Keräyksen tavoitteet

Haluamme saada pidettyä kaduilla oleville asunnottomille tarkoitettu yökeskus Kalkkers auki myös joulun ja uuden vuoden pyhinä ja hankittua kunnon juhlaruoat ja lahjat. Keräyssummalla (5000 euroa) katetaan neljän Kalkkersissa työskentelevän ohjaajan kuukauden palkkakulut, pannaan pöytä koreaksi ja lahjat nitä tarvitseville. Kalkkersin yövuorossa on aina kaksi työntekijää. Keräyksestä jokainen ylimenevä euro käytetään Kalkkersin asunnottomien kävijöiden hyvinvointiin.

Mihin lahjoittajan euro menee

Vva ry raportoi varainhankinnan tuotot keräystilitysten avulla, ja Poliisihallitus ja poliisilaitokset seuraavat varojen lainmukaista käyttöä. Järjestö tekee vuosittain Poliisihallitukselle ilmoituksen rahankeräysten järjestämisestä, keräystuotosta ja tuoton käyttämisestä sekä vuosisuunnitelman tulevista rahankeräyksistä.