Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Kadulta kotiin - Vva ry:n asunnottomuustyö

Vailla vakinaista asuntoa

Lahjoitettu

190€

Voimassa

toistaiseksi

Lahjoittamalla Vva ry:lle autat meitä auttamaan ja tuet asunnottomuustyötämme. Kaiken toimintamme tavoitteena on, että jokaiselle järjestyy ihmisarvoinen asumispaikka kohtuullisessa ajassa. Kunnes sopiva asumisratkaisu löytyy, Vva ry:n matalan kynnyksen palvelut pitävät huolen, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä ilman tilapäistä suojaa, turvaa, ruokaa, vaatetta ja ensiapua sekä neuvontaa ja ohjausta palveluiden pariin. Asunnon ohella myös ne kuuluvat ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen alle ja näin ollen ihmisten perusoikeuksiin.

Keräyksen tavoitteet

Vva ry:n palveluissa kohdataan asunnottomuutta kokevat ja asunnottomuusuhan alla olevat vuorokauden ympäri. Toimintamuotoja ovat Vertais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus Vepa, yökeskus Kalkkers, etsivän työn yksikkö Yökiitäjä, asumisneuvonta, liikkuva tuki, maahanmuuttoasiat sekä Vartiosaaren päihteetön virkistyspaikka. Vva ry vastaa myös kahden asunto ensin -mallilla toimivan pitkäaikaisasunnottomille tarkoitetun asumispalveluyksikön, Sällikodin ja Junailijankujan toiminnasta.

Mihin lahjoittajan euro menee

Vva ry raportoi varainhankinnan tuotot keräystilitysten avulla, ja Poliisihallitus ja poliisilaitokset seuraavat varojen lainmukaista käyttöä. Järjestö tekee vuosittain Poliisihallitukselle ilmoituksen rahankeräysten järjestämisestä, keräystuotosta ja tuoton käyttämisestä sekä vuosisuunnitelman tulevista rahankeräyksistä.

Tarinoita toiminnasta

Sain kyydin ja tukea toivottomaan tilanteeseen.

Liikkuvan tuen kohtaama kävijä

Laitettiin asuntohakemuksia useisiin paikkoihin, joista en ollut edes kuullut. Sain tietää, että mulla on oikeus myös Kelan sosiaalitukeen ja palveluihin.

Vva:n asumisneuvonnan kävijä

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan