Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Poikien Puhelin - Lahjoita pojille puheaikaa

Väestöliitto

Lahjoitettu

470€

Voimassa

toistaiseksi

Väestöliiton Poikien Puhelin on alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille suunnattu auttava puhelin ja verkkopalvelu, joka tarjoaa ennaltaehkäisevää tukea monenlaisiin arjen huoliin ja kysymyksiin liittyen. Puheluihin vastaavat poikien maailmaan perehtyneet Väestöliiton asiantuntijat. Yhteydenotto Poikien Puhelimeen on käyttäjille maksutonta. Keskustelu, kuunteleminen ja kohtaaminen rakentavat luottamusta sekä lievittävät pahaa oloa.

Keräyksen tavoitteet

Lahjoittamalla tuet poikien ja nuorten miesten mahdollisuutta tulla kuulluiksi, nimettömästi ja maksutta. Lahjoituksellasi autat ennaltaehkäisemään ongelmien kärjistymistä ja edistät poikien hyvinvointia. Lahjoituksellasi pystymme tarjoamaan pojille ja nuorille miehille puheaikaa Poikien Puhelimessa. Lahjoitusvaroja tarvitaan myös Poikien Puhelimen kohtaavan verkkotyön kehittämiseen sekä poikien ja nuorten miesten hyvinvointia tukevien sisältöjen tuottamiseen.

Mihin lahjoittajan euro menee

Vuonna 2020 Poikien Puhelin vastasi yli 12 000 yhteydenottoon. Vastasimme 8937 puheluun ja kävimme 3 164 Chat-keskustelua. YouTube-kanavalla julkaisimme 58 uutta videota ja tehtiin 28 livestriimiä, yhteensä noin 400 000 näyttökerralla.