Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Apurahoja aktiiviseen elämään

Tukilinja

Lahjoitettu

105€

Voimassa

toistaiseksi

Apurahojen kautta haluamme antaa myös vammaisille ihmisille oikeuden suomalaiseen unelmaan – yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin kaikille. Monessa erityislapsiperheessä jo harrastuksen kausimaksu tai varustehankinta saattaa estää lapsen harrastuksen aloittamisen. Apuraha opintoihin tai harrastukseen avaa tärkeitä ovia vammaiselle lapselle tai nuorelle. Apuraha hyvään työvälineeseen mahdollistaa aikuiselle itsensä työllistämisen, kun työelämän ovet eivät muuten aukea.

Keräyksen tavoitteet

Tukilinja-säätiö on vammaisalan merkittävin apurahojen myöntäjä. Toimintamme on ammattimaista ja asiantuntevaa. Tukitoiminnastamme kertoo seikkaperäisesti 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Tukilinja-lehti, josta näet aina viimeisimmät tukikohteet. Tukilinja-apurahoja on myönnetty jo vuodesta 1996. Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat Paralympiakomitea, Kynnys ry ja Suomen Vammaistutkimuksen Seura. Meidän kauttamme lahjoituksesi menee varmasti perille.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tukilinja-säätiö jakoi vuonna 2020 apurahoja ja apuvälineitä yli 637 000 euron arvosta eli noin 53 000 eurolla kuukausittain. Kaikki jaetut apurahat löytyvät Tukilinjan nettisivuilta.

Tarinoita toiminnasta

Olen kiitollinen minulle myönnetystä apurahasta. Saan tuella ostettua tehokkaan työkoneen opiskelun loppuun saattamiseksi ja tehokkuus ohjelmien käytössä avaa työmahdollisuuksia.

Kiitos kun sain kannettavan tietokoneen ja hiiren. Saapui juuri sopivasti etäopetuksen alettua tukemaan opiskelua ja pääsen käyttämän oppimateriaaleja.

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan