Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Mielinauha

MIELI Suomen Mielenterveys

Lahjoitettu

136€ / 500000€

Voimassa

Yhtäkään mieltä ei ole tehty kestämään yksin. Kriisiaika on kuormittanut suomalaisten mielenterveyttä. Apua ja tukea tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Mielinauha-kampanja muistuttaa kaikkien oikeudesta hyvään mielenterveyteen ja kerää varoja mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen sekä myös Ukrainan pakolaisten ja heitä tukevien vapaaehtoisten auttamiseen.

Lahjoita mielenterveystyölle ja kriisiauttamiselle. Luodaan yhdessä maailma, jossa jokaisen mieli tulee kuulluksi.

Keräyksen tavoitteet

Mielenterveystaidot suojaavat mieltä läpi elämän sekä auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä. Sekasin-chat tarjoaa nuorille keskusteluapua ja kouluissa jaettavat tehtävävihkot tukevat mielenterveystaitojen opettelua. Tuellasi voimme auttaa yhä useampaa nuorta Sekasin-chatissa.

On suuri askel nuorelle pyytää apua – ja suuri kolaus, jos avunpyyntöön ei voida vastata. Tule sinäkin mukaan ja lahjoita.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

”Kiitos! Poikani pääsi vihdoinkin hoitoon. Kauan on oireillut ja teidän ansiosta asiat lähtivät rullamaan. Nyt poika osastolla ja on toivoa paremmasta tulevaisuudesta! Mahtavaa työtä teette. ❤”

”Neuvoo, auttaa ja antaa vinkkejä!! Hyvää tukea ja ymmärrystä sitä tarvitsevalle ja chatin jonotusaika ei haittaa ollenkaan, kun ajalle saa erinomaista vastinetta.”

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan