Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Sisaruksen menettäneiden lasten ja nuorten vertaistuki

Käpy Lapsikuolemaperheet

Voimassa

toistaiseksi

Sisaruksen menettäneiden lasten ja nuorten vertaistukiryhmiä järjestetään eri paikkakunnilla tai verkossa. Käpy ry:llä on jo yli 10 vuoden kokemus lasten vertaistukiryhmien järjestämisestä. Ryhmien ohjaajat ovat lasten ja nuorten tukemiseen erikoistuneita ammattilaisia. Menetelminä ryhmissä käytetään esim. askartelua, satuja, valokuvaamista ja tunnekortteja kohderyhmän iästä ja ryhmän toteutusmuodosta riippuen. Esimerkiksi viikkoryhmä kokoontuu joka toinen viikko puolitoista tuntia kerrallaan, yhteensä seitsemän kertaa.

Keräyksen tavoitteet

Lapsille ja nuorille vertaistuki ja muiden saman kokeneiden tapaaminen on yhtä tärkeää kuin aikuisillekin. Tunne siitä, että joku muu on kokenut saman on heille myös tulevaisuuden kannalta arvokas itsessään. Vertaistukiryhmissä menetystä ja sen aiheuttamia tunteita käsitellään lapselle ominaisella tavalla, toiminnallisesti. Lapset saavat tietoa siitä, millaiset reaktiot menetykseen ovat normaaleja. He oppivat myös selviytymiskeinoja, joita käyttämällä voi parantaa omaa hyvinvointiaan arjessa.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Jos tulisi tähdenlento, me voitais toivoa, että sisko tulis takaisin. (Ote Käpy ry:n kirjasesta Lapsen kuolema - tietoa ja tukea lapsen kuoleman kohdanneille, 2014)

Pikkuveli 5v.

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan