Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Hyvää elämää diabeteksen kanssa

Diabetesliitto

Lahjoitettu

190€

Voimassa

toistaiseksi

Diabetes koskettaa jo yli puolta miljoonaa suomalaista ja se vaatii sairastavalta paljon tietoja, taitoja ja jaksamista. Diabetesliitto tarjoaa tietoa ja tukea diabetesta sairastaville ja heidän läheisilleen sekä diabeteksen kanssa työskenteleville. Asiantunteva tieto, laadukas hoito ja hyvän arjen tukeminen ovat avainasemassa diabeteksen hallinnassa ja vakavien lisäsairauksien ehkäisyssä. Tue Diabetesliiton työtä hyvän elämän puolesta, ilman diabetesta ja diabeteksen kanssa!

Keräyksen tavoitteet

Lahjoittamalla Diabetesliitolle tuet sitä, että jokainen diabetekseen sairastanut, riskistään huolestunut, diabeetikon läheinen ja diabeteksen kanssa työskentelevä ammattilainen voi löytää helposti asiantuntevaa ja luotettavaa tietoa diabeteksesta. Tuet tiedon keräämistä diabeetikoiden hoidosta ja arjesta, yhteiskunnallista vaikuttamista laadukkaan hoidon ja diabeteksen ennaltaehkäisyn puolesta sekä diabetesyhteisöä livenä ja verkossa.

Lahjoituksilla tuetaan Diabetesliiton terveyden ja osaamisen edistämistä, kursseja, koulutusta ja neuvontaa, tiedontuotantoa, viestintää sekä vaikuttamista. Diabetesliitto tavoittaa verkkopalvelunsa avulla vuosittain jopa 1,5 miljoonaa suomalaista, vaikuttaa mm. eduskunnan diabetesverkoston kautta sekä tuottaa aineistoja diabetesta sairastaville ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten käyttöön. Neuvonta-chatimme kautta tarjoamme tukea diabetesriskistään huolestuneille sekä neuvomme muissa mieltä askarruttavissa asioissa noin 150 henkilöä kuukaudessa. Verkkomuotoinen tukemme diabeetikoille kerää koko ajan lisää osallistujia; (vuonna 2020) videovertaistuki 74 henkilöä, Snapchat-ryhmät 165 henkilöä ja Facebook ryhmät 7670 henkilöä.