Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Lasten ja nuorten harrastusten ja oppimisen tukeminen

Nuorten Ystävät

Lahjoitettu

1341€

Voimassa

toistaiseksi

Nuorten Ystävät ry:n toiminnan piirissä olevat lapset ja nuoret ovat usein vähävaraisia, ja heillä ei ole mahdollisuuksia samanlaisiin harrastuksiin kuin muilla nuorilla. Samoin heillä on usein hankaluuksia hankkia riittäviä opiskeluvälineitä, kuten esimerkiksi opiskelussa tarvittavia tietokoneita tai vaikka työharjoitteluun liittyviä suojavarusteita. Nuorten Ystävät tukee näitä nuoria sekä harrastuksissa että opiskeluissa.

Keräyksen tavoitteet

Tämän avustuksen kautta tuet lapsen tai nuoren harrastusta tai opiskelua. Tuki menee esimerkiksi harrastusvälineisiin sekä opiskeluvälineisiin. Tuella hankitaan esimerkiksi juoksukenkiä, urheiluvaatteita, maalausvälineitä ja muuta vastaavaa. Opiskelijoille hankitaan usein tietokoneita ja muita välineitä, joita he opiskelussaan tarvitsevat.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Kiitos pyörästä! Kiersin heti ensimmäisenä viikonloppuna Pyhäjärven ympäri uudella pyörälläni (noin 30km). Olen ajanut uudella pyörällä lähes päivittäin ja kulkenut sillä myös joka päivä kouluun.

Pääsin työttömyyden valmennuspalvelun avulla opiskelemaan Ammattikorkeakouluun. Opiskelua varten tarvittiin tietokone ja Nuorten Ystävien tuella sain sellaisen hankittua!

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan