Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Hengellistä väkivaltaa kohdanneiden vertaistukitoiminta

Uskontojen uhrien tuki UUT

Lahjoitettu

250€

Voimassa

toistaiseksi

Uskontojen uhrien tuki UUT ry järjestää monipuolista vertaistukitoimintaa koko Suomessa ja etäyhteyksien kautta laajemminkin. Toimintaan osallistuvat ovat kokeneet monenlaista hengellistä väkivaltaa johon on voinut sisältyä pelottelua, pakottamista ja sosiaalista eristämistä, taloudellista riistoa, seksuaalista- tai perheväkivaltaa, alkoholismia sekä näiden ongelmien piilottelua. Hengellisen väkivallan kokemuksista toipumiseen tarvitaan usein ammattiavun lisäksi vertaistukea ja UUT:n vertaistuki onkin tutkitusti vaikuttavaa.

Keräyksen tavoitteet

Tavoitteena on edistää hengellistä väkivaltaa kohdanneiden toipumista. Järjestämme vuosittain noin 100 vertaistukitapaamista kasvokkain ja netissä. Vertaistukiryhmien lisäksi toimintamuotojamme ovat ryhmächat sekä vertaistukipuhelin. Lisäksi järjestämme lyhytkestoisempia vertaistukiryhmiä, kuten eroseminaareja, taideterapeuttisia ryhmiä ja sopeutumisvalmennuksia uskonyhteisöistä lähteneille. Tarvitsemme lisää resursseja voidaksemme pitää jatkossakin yllä monipuolista vertaistukitoimintaamme.

Mihin lahjoittajan euro menee

Vertaistoimintamme on todistetusti vaikuttavaa! Vuosittaisessa toimintamme arvioinnissa vertaistukitoimintaan osallistuvat antoivat erinomaisen arvion vertaistuen toimivuudesta arvosanojen keskiarvo ollessa 4,5 asteikolla 1-5, jossa 1=huono ja 5=erinomainen.

Suuri osa toiminnastamme toteutetaan vapaaehtoistyönä, mutta tarvitsemme varoja hallinoidaksemme ja koordinoidaksemme toimintaa tehokkaasti.

Tarinoita toiminnasta

Vertaiset puhuvat keskenään samaa kieltä ja ihmiset ymmärtävät asioiden vakavuuden ihan eri tavalla kuin ulkopuoliset.

UUT:lta apua saanut

Uskon, että UUT on merkittävin asia toipumisessani - olen ymmärtänyt, että kokemukseni ovat yleisiä eivätkä vain omiani ja en ole heikko, vaan tällaisia asioita tapahtuu ihmisyhteisöissä.

Vertaistukeen osallistunut

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan