Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Chat -vapaaehtoisten kouluttaminen

Syömishäiriöliitto

Lahjoitettu

40€

Voimassa

toistaiseksi

Tule mukaan tukemaan syömishäiriötä sairastaville suunnattua chat-palvelua ja vapaaehtoisten chat -ohjaajien hyvinvointia! Yli 1000 syömishäiriötä sairastavaa ja läheistä saa vuosittain apua syömishäiriön kokeneiden vapaaehtoisten ylläpitämästä chat-palvelusta. Syömishäiriöliitto tukee chat -ohjaajien hyvinvointia ja jaksamista säännöllisillä koulutuksilla ja yhteydenpidolla. Lahjoittamalla tähän avustuskohteeseen, olet mukana tukemassa vapaaehtoisten chat-ohjaajien kouluttautumista.

Keräyksen tavoitteet

Kerätyllä summalla ylläpidetään syömishäiriötä sairastaville ja läheisille suunnattua, vapaaehtoisten ohjaamaa chattia kaksi kertaa viikossa Tukinet-alustalla. Keskustelua luotsaavat syömishäiriön kokeneet vapaaehtoiset Syömishäiriöliiton ammattilaisen taustatuella.

Tukemalla tätä keräystä osallistut vapaaehtoisten chat -ohjaajien kouluttamiseen. Koulutuksissa opetellaan mm. syömishäiriötä sairastavan kohtaamista ja tukemista sekä omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtimista.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Kaikki Sylin toiminta on tosi voimauttavaa ja vapauttavaa. Tää oli eka kerta chatissa, ja sain taas saman kokemuksen. Musta parasta on se, miten kaikista kehoista puhutaan kunnioittavaan sävyyn.

Chattiin osallistunut

Kiitokset mahtaville vertaisohjaajille. Nämä chatit ovat viikon henkireikä ja turvasatama.

Chat -kävijä

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan