Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Sairaalaklovnien työn mahdollistaminen

Sairaalaklovnit

Lahjoitettu

93€

Voimassa

toistaiseksi

Sairaalaklovnit kiertävät lastenosastoilla viihdyttäen ja ilahduttaen pieniä potilaita ja heidän perheitään. Klovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle, vapauttavalle naurulle ja hulluttelulle keskellä sairaalan arkipäivää. Iloinen muisto klovnien käynnistä kantaa pitkälle ja auttaa sairaalakokemuksen käsittelyssä myös jälkikäteen. Sairaalaklovnien työskentely tapahtuu aina lapsen ehdoilla ja yhteistyössä henkilökunnan kanssa.

Keräyksen tavoitteet

Lahjoita ja auta meitä pitämään klovnit sairaaloissa!  Toimimme täysin avustusten ja lahjoitusten varassa. Sairaalaklovnien työn tavoitteet ovat lapsen ja perheen hyvinvoinnin parantaminen kuormittavassa elämäntilanteessa sekä leikin ja ilon pysyminen osana arkea myös sairausaikana.

Mihin lahjoittajan euro menee

Raportoimme kaikki käyntimme ja teemme niistä aina vuosittain tilaston. Vuositilastot löytyvät kotisivultamme ajankohtaista-otsikon alta ja vuosikertomuksestamme. Vuonna 2020 meillä oli 48 500 kohtaamista. Kävijämäärien lisäksi keräämme jatkuvasti palautetta ja teemme joka toinen vuosi kyselyn työstämme hoitohenkilökunnalle. Viime kyselyssä 93% vastanneista oli sitä mieltä, että sairaalaklovnien käynti vaikutti positiivisesti lapsen potilaskokemukseen. Kansainvälisesti sairaalaklovnityön vaikuttavuutta on tutkittu paljon myös tieteellisesti. Vuonna 2020 arvostettu lääketieteellinen julkaisu theBMJ teki yhteenvedon 24:stä tutkimuksesta. Siihen voi tutustua täällä: https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4290

Tarinoita toiminnasta

Tyttö innostui ensimmäisen kerran leikkauksen jälkeen, kun klovni puhalsi saippuakuplia. Kiitos siitä, oli ihana nähdä tyttö onnessaan!

Äidin palaute

Klovnin läsnäolo oli ihan parasta koko sairaalakäynnillä. Klovnitohtorin ansiosta tyttö onnistui ylittämään itsensä ja suostui toisenlaisesti toteuttavaan operaatioon kuin mitä oli mieltä ensi alkuun.

Vanhemman palaute

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan