Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Lapselle kummi-isovanhempi

Pienperheyhdistys

Lahjoitettu

165€

Voimassa

toistaiseksi

Lahjoita lapselle! Pienperheyhdistyksen vapaaehtoiset toimivat yhden vanhemman perheiden lasten kummi-isovanhempina, kummimummeina tai -vaareina. Uusia vapaaehtoisia koulutetaan lasten iloksi ja tueksi. On tärkeää, että lapsi saa vanhemman lisäksi myös muita turvallisia aikuisia elämäänsä.

Keräyksen tavoitteet

Keräyksen tavoitteena on kerätä varoja uusien kummi-isovanhempien kouluttamiseen sekä lasten ja vapaaehtoisten yhteisten retkien ja tapahtumien järjestämiseen.

Kummi-isovanhemmat toimivat kummimummina tai -vaarina yhdelle tai useammalle lapselle. Mummilatoiminta on kolmen polven toimintaa lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Erilaisia perinnejuhlia ja leikkituokioita järjestetään säännöllisesti. Isovanhemmille kummilapsineen järjestetään toimintaa ja tapahtumia noin joka toinen kuukausi. Mummilan tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki yhden vanhemman perheet. Tapahtumien ja juhlien lisäksi tehdään myös retkiä ja kesällä pidetään kesäleiri isovanhemmille lapsineen.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Olen ollut vapaaehtoisena kaikissa tapahtumissa, mihin vain olen päässyt mukaan. On antoisaa toimia kaikenikäisten kanssa vauvasta vaariin. Mummilassa me isovanhemmat pääsemme osaksi lapsen maailmaa ja koen, että myös lapsille on tärkeää saada isovanhempi-ikäisiä elämäänsä. Erilaiset ja eri-ikäiset ihmiset tuovat rikkautta niin lasten kuin aikuistenkin maailmaan. Se auttaa meitä kaikkia ymmärtämään toisiamme paremmin, lisää myönteistä asennetta ja myötätuntoa toisiamme kohtaan.

Mummilan vapaaehtoinen

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan