Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Onnen hetkiä arkeen vammaisille ja pitkäaikaissairaille

Pieni ele

Lahjoitettu

580€

Voimassa

toistaiseksi

Keräämme lahjoituksia kotimaan pitkäaikaissairaiden ja vammaisten hyväksi. Autamme muun muassa sydänsairaita, epilepsiaa sairastavia, invalideja, sokeita, kuuroja, aivosairaita, lapsia, nuoria ja aikuisia sekä heidän perheitään. Keräystuotoillamme autetaan yli 300 000 vammaista ja pitkäaikaissairasta Suomessa. Apu voi olla mitä vain opaskoirien kouluttamisesta vertaistukeen ja kuntoutukseen. Ennen kaikkea lahjoituksilla annetaan onnen hetkiä arkeen niitä tarvitseville.

Keräyksen tavoitteet

Vammaiset ja pitkäaikaissairaat saavat lahjoituksilla elämään tukea, turvaa ja iloa. Lahjoituksilla järjestetään tärkeää vertaistukea ja virkistystä. Terveenä jokin on itsestään selvää, mutta ei sairaana enää olekaan. Lahjoituksilla voidaan antaa neuvontaa juuri sairastuneelle tai vammautuneelle. Lahjoituksia käytetään myös apuvälineiden hankintaan, on sitten kyse happilaitteesta tai opaskoirasta. Lahjoituksilla turvaamme asioita, joilla sairaan tai vammaisen elämään saadaan arkeen hyviä hetkiä.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Pienituloisille ja sairaille iloiset tapahtumat ovat tärkeitä. Kaikki lahjoitussummat ovat tervetulleita, sillä pienetkin asiat, joita lahjoituksilla saadaan ovat merkityksellisiä.

Anne

Vammautuneena voi elää hyvää ja täyttä elämää, mutta sen rakentaminen turman jälkeen ei välttämättä ole helppoa. Siihen on kuitenkin paljon apua saatavilla.

Saara

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan