Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Lasten ja perheiden hyvinvoinnin vahvistaminen

MLL

Lahjoitettu

5€

Voimassa

toistaiseksi

Keskimäärin tarkasteltuna suomalaiset lapset voivat hyvin. Keskimäärin ei kuitenkaan riitä, sillä osalle lapsista kasautuu isoja ongelmia. Esimerkiksi vähemmistöihin kuuluvat lapset eivät saa riittävästi tarvitsemaansa tukea ja köyhyys koskee n. 10 % lapsista. Siksi tarvitaan monipuolista työtä: vahvaa vaikuttamista, jotta kaikkien lasten oikeudet toteutuisivat, lasten ja nuorten omien ajatusten ja kokemusten esiin tuomista ja ihan arkista apua, joka auttaa vanhempia jaksamaan.

Keräyksen tavoitteet

Sinun tuellasi me Mannerheimin Lastensuojeluliitossa pystymme ylläpitämään ja laajentamaan lasten, nuorten ja vanhempien tukea, niin ettei kukaan jäisi huolineen yksin. Perustamme mm. uusia verkkotukiryhmiä kiusattujen tueksi, koulutamme uusia vapaaehtoisia vastaamaan vanhempien yhteydenottoihin ja maksamme vanhempainpuhelimen puhelut. Tukesi auttaa meitä puolustamaan lasten oikeuksia, nostamaan lasten ja nuorten omia kokemuksia kuuluviin ja vaikuttamaan poliittiseen päätöksentekoon.

 

Mihin lahjoittajan euro menee

Kerätyillä varoilla pystymme tukemaan vanhemmuutta monin eri tavoin. Vuonna 2019 vahvistimme erityisesti perheiden mahdollisuutta tukeen verkossa käynnistämällä vanhemmille 12-18-vuotiaiden lasten kasvatuksen ja kehityksen tueksi uuden Nuorisoneuvola-palvelun. Vuonna 2020 MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset päivystäjät vastasivat Vanhempainpuhelimessa ja nettipalveluissa yli 2 000 vanhemmilta tulleeseen yhteydenottoon. Lahjoitusvaroilla pystymme olemaan myös lasten ja nuorten tukena esimerkiksi järjestämällä MLL:n Nuortennetissä ryhmächatteja kaverisuhteista, nuoren kasvusta ja kehityksestä sekä vanhempien erosta. Tavoitamme Nuortennetissä kuukausittain noin 60 000 nuorta.

Tarinoita toiminnasta

Sain keskustelusta hurjan paljon apua. Helpotti, että pääsin purkamaan tilannetta jonkun kanssa. Tuli olo, että tilanteemme otetaan vakavasti ja sain myös tietoa, mistä hakea tukea perheellemme.

Kiitos, että muistutatte, että kaikilla perheillä ei tässä yhteiskunnassa todellakaan mene hyvin.

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan