Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Apua ja tukea nuorille

HelsinkiMissio

Lahjoitettu

195€

Voimassa

toistaiseksi

Yksinäisten nuorten määrä on tuplaantunut parissa vuodessa. Tuoreen tutkimuksen mukaan korona-aikana joka viides nuori on kokenut yksinäisyyttä, kun 2019 yksinäisyyttä koki joka kymmenes. Huolestuttavaa on, että yksinäisyys jää usein pysyväksi, ja on riski, että yksinäisestä nuoresta varttuu yksinäinen aikuinen. Siksi tarvitaan nopeita toimia, yksinäisyyden kierre täytyy katkaista mahdollisimman pian. Keräyksellä kerätään varoja HelsinkiMission monipuoliseen nuorten auttamistyöhön.

Keräyksen tavoitteet

Nuoret ovat maksaneet kovan hinnan koronasta. Kun koulu, harrastukset ja sosiaalinen elämä ovat olleet tauolla lähes vuoden, moni on turtunut yksinäisyyteen. Kynnys lähteä muita tapaamaan voi olla liian korkea. Nuorten kriisipisteemme, yksinäisyystyömme ja vapaaehtoiset tukihenkilömme auttavat nuoria. Apumme on nuorelle maksutonta ja sitä saa nopeasti, kasvotusten tai etänä. Lahjoittamalla keräyksemme autat meitä laajentamaan toimintaamme ja auttamaan yhä useampaa nuorta.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Oli helpottavaa, että joku aikuinen oli aidosti kiinnostunut auttamisestani. Siksi uskalsin puhua omista ajatuksistani. Tuki on vahvistanut tunnetta, että kyllä tästäkin selvitään.

Tuntui, ettei missään ollut enää mieltä. Ahdisti ja tuntui, että seinät kaatuvat päälle. Nuorten kriisipiste oli mun pelastus. Koen, että tulin kuulluksi − oikeastaan ensi kertaa elämässäni.

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan