Suomen Icehearts ry

www.icehearts.fi

Toiminta-alue

Koko Suomi

Perustettu

1996

Kokoluokka

Keskisuuri

Suomen Icehearts ry

Icehearts – yhteinen matka lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. Olemme olemassa, jotta yksikään lapsi ei jää yksin. Autamme lasta näkemään hyvän itsessään ja muissa. Tarjoamme pitkäkestoista ja kokonaisvaltaista tukea lapsen hyväksi nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa, jossa lapsen asioiden parissa toimivat aikuiset vaihtuvat usein. Lasten rinnalla kulkee 12 vuoden ajan sitoutunut kasvattaja, joka ottaa kokonaisvaltaista vastuuta lapsen hyvinvoinnista.

Keskeiset toimintamuotomme

Järjestön keskeisenä ja ainoana toimintamuotona on kokonaisvaltaisen Icehearts-toiminnan toteuttaminen. Se on ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jossa käytetään liikunnallista joukkueharrastusta välineenä tukea haavoittuvassa asemassa olevien lasten ja nuorten psykososiaalista hyvinvointia.

Päämäärämme

Icehearts-toimintamalli on varhaisen puuttumisen toimintaa lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Tavoitteena on, että pitkäkestoisen ja kokonaisvaltaisen Icehearts toiminnan ja yhdessä kokemisen ja oppimisen kautta lapsista kasvaa vastuuntuntoisia, hyvinvointia ympärilleen tuottavia nuoria aikuisia. Liikunnan rooli toiminnassa on koolle kutsuva ja väline sosiaaliseen ja kasvatukselliseen työhön.

Tutustu tilinpäätöstietoihimme ja vuosikertomuksiin täällä.