Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Vapaaehtoisten kouluttaminen monikkoperhevalmennuksiin

Suomen Monikkoperheet

Voimassa

toistaiseksi

Kun vanhemmat kuulevat odottavansa useaa lasta, heillä on enemmän epävarmuutta ja tiedon tarvetta kuin yhtä lasta odottaessa. Julkinen terveydenhuolto ei useinkaan tarjoa monikko-odottajille räätälöityjä perhevalmennuksia. Toteutamme 15 paikkakunnalla ryhmävalmennusmallia, joka antaa odottajille vertaistukea ja luotettavaa tietoa. Ohjaajat ovat alueyhdistysten vapaaehtoisia ja koulutus auttaa heitä suoriutumaan hyvin valmentajan tehtävässään. Varat käytetään koulutusten luentopalkkioihin, tilavuokraan ja tarjoiluun.

Keräyksen tavoitteet

Tavoitteemme on, että jokainen monikko-odottajapariskunta tai -yksinhuoltaja saa monikkoperhevalmennuksen. Perhe on paremmin valmistautunut erityiseen synnytykseen ja arkeen. Monikkoraskaus on riskiraskaus, ja perheillä on suuri tarve ohjaukselliseen tukeen. Järjestämme varoilla kaksi koulutuspäivää. Lahjoittamalla tähän kohteeseen mahdollistat sen, että monikko-odottajaperheet saavat asiantuntevan valmennuksen ja vapaaehtoisohjaajat saavat riittävän tuen ohjaustehtäväänsä.

Mihin lahjoittajan euro menee

Tarinoita toiminnasta

Valmentajien koulutus on todella tärkeää, jotta osaan valmentajana kohdata odottavat eri tilanteissa ja ottaa huomioon odottavat vanhemmat sekä pystyn kertomaan, että kaikesta selviää.

Sannamari, 47

Jokainen valmentaja toivotti lämpimästi tervetuloa ja sydämelliset onnittelut! Nämä hetket tulen muistamaan aina. Ulkopuolisten ennakkoluuloista huolimatta voin hymyillä ja olla onnellinen.

Maria, 30

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan