Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Ruokakassillinen tukea

Leijonaemot

Lahjoitettu

140€ / 8000€

Voimassa

toistaiseksi

Lahjoittamalla mahdollistat ruokakassillisen verran tukea erityislapsiperheille. Ruokakassillinen tukea -lahjoitukset käytetään 100 % ruokakassien hankintaan! Ruokakassit ovat ensisijaisesti tarkoitettu erityislapsiperheille, jotka ovat eristyksessä kotona ja kaupassa asiointi on vaikeutunut tai perheen taloudellinen tilanne on tiukilla.

Keräyksen tavoitteet

Koronapandemian asettamien rajoitusten vuoksi Leijonaemot tarjoaa tukea lahjoittamalla ruokakasseja Leijonaemoperheille. Lahjoitukset perheille mahdollistuu yksityis- ja yrityslahjoitusten avulla. Lahjoituksilla ostetaan ruokakasseja, jotka sisältävät peruselintarvikkeita 80 euron arvosta. Ruokakassit tilataan yhdistyksen toimesta ja perheet noutavat ruokakassin kaupan noutopisteistä.

Mihin lahjoittajan euro menee

Leijonaemot on toimittanut yli 100 ruokakassia erityislapsiperheille Suomessa vuonna 2020. Kaikki ruokakassit on hankittu lahjoittajilta saaduilla varoilla. Lahjoitussummat käytetään lyhentämättöminä ruokakassien hankitaan, eikä niistä vähennetä esim. yhdistyksen henkilöstökuluja.

Tarinoita toiminnasta

Sai poveria taas tsempata eteenpäin ja elää semmosessa toivossa. Kun korona-pandemia on ollu koko Suomelle ja maailmalle iso juttu. Ja semmonen odottamaton.

Ruokakassin saanut

Mä muistan kun se tuli se eka kassi, me koko perhe ihan itkettiin. Me oltiin niin onnellisia. Se oli tosi iso apu meille sillon.

Ruokakassin saanut

Lahjoita

Minimilahjoitus {{ minimum }}€

Lahjoita

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan