Keräys ei ole käynnissä

{{ cartmessage.amount }}€ kohteelle "{{ cartmessage.fund }}" lisätty lahjoituslippaaseen.

Siirry maksamaan

Ruokakassillinen tukea

Leijonaemot

Lahjoitettu

35€ / 8000€

Voimassa

Lahjoittamalla mahdollistat ruokakassillisen verran tukea erityislapsiperheille. Ruokakassillinen tukea -lahjoitukset käytetään 100 % ruokakassien hankintaan! Ruokakassit ovat ensisijaisesti tarkoitettu erityislapsiperheille, jotka ovat eristyksessä kotona ja kaupassa asiointi on vaikeutunut tai perheen taloudellinen tilanne on tiukilla.

Keräyksen tavoitteet

Koronapandemian asettamien rajoitusten vuoksi Leijonaemot tarjoaa tukea lahjoittamalla ruokakasseja Leijonaemoperheille. Lahjoitukset perheille mahdollistuu yksityis- ja yrityslahjoitusten avulla. Lahjoituksilla ostetaan ruokakasseja, jotka sisältävät peruselintarvikkeita 80 euron arvosta. Ruokakassit tilataan yhdistyksen toimesta ja perheet noutavat ruokakassin kaupan noutopisteistä.

Mihin lahjoittajan euro menee

Leijonaemot on toimittanut yli 100 ruokakassia erityislapsiperheille Suomessa vuonna 2020. Kaikki ruokakassit on hankittu lahjoittajilta saaduilla varoilla. Lahjoitussummat käytetään lyhentämättöminä ruokakassien hankitaan, eikä niistä vähennetä esim. yhdistyksen henkilöstökuluja.