nainen ulkoilee metsässä

Lahjoittamolle jatkorahoitus

Lahjoittamo on saanut jatkorahoituksen vuodelle 2022.

Lahjoittamo-hanke on saanut jatkorahoituksen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen rahoituskeskukselta. Olemme päässeet hienoon alkuun palvelun kanssa ja mukaan on ilmottautunut jo lähemmäs 100 järjestöä. Työ palvelun tunnettuuden kasvattamiseksi on kuitenkin vielä kesken, joten tätä kovaa työtä tullaan jatkamaan tulevana vuonna. Lahjoittamon taustalla toimiva Goodwill ry edistää myös tulevana vuonna muita hankkeita osaamisen lahjoittamisen hyvien käytänteiden kehittämiseksi sekä lähtee muotoilemaan palvelukonseptia lahjoitusneuvonnasta suurlahjoittajille.

Lahjoittamon tiimissä muutoksia

Lahjoittamon tiimissä tapahtuu muutoksia. Asiakkuusvastaava Johanna Tervo ja viestintä- ja markkinointisuunnittelija Irina Ahonen jatkavat uusiin haasteisiin. Goodwill ry haluaa kiittää sekä Johannaa että Irinaa upeasta työstä Lahjoittamon eteen ❤️

Projektipäällikkö/Palvelumuotoilija Otso Saarikoski toimii toistaiseksi hankkeen yhteyshenkilönä. Projektiin tullaan rekrytoimaan kaksi uutta työntekijää. 

Rekryt tullaan julkaisemaan pian. Pysy siis kuulolla tai vinkkaa meille sopivasta tyypistä!

Yhteydenotot:
otso.saarikoski@goodwillry.fi 
+358 44 743 3170