Onboarding tauolle

Runsaan kiinnostuksen ja henkilöstömuutoksien vuoksi uusien järjestöjen onboarding on tauolla ja jatkuu helmikuussa 2022.

Lahjoittamon matka on lähtenyt hienosti käyntiin ja tällä hetkellä alustalle ilmoittautuneita järjestöjä on vajaa 100. Alustalle on jo syötetty lähemmäs 60 järjestöä. Kiitämme lämpimästi kaikkia järjestötoimijoita mielenkiinnosta Lahjoittamoa kohtaan ja on hienoa saada näin monipuolisesti erilaisia toimijoita mukaan alustalle.

Lahjoittamon tiimi joutuu kuitenkin laittamaan hetkeksi ovet kiinni uusien järjestöjen onboardauksen suhteen. Palaamme kiinnostuneille tarkemmin helmikuussa 2022 sopiaksemme uusia ensipalavereita. Palaverissa kerromme tarkemmin mitä alustalle lähteminen järjestöltä vaatii.

Jo prosessissa olevat järjestöt, joilla sisällöntuotanto on jo käynnissä, onboardataan loppuun normaalisti. Tämä ei vaikuta siis järjestöihin, joilla on jo ollut ensimmäinen palaveri Lahjoittamoon lähtemisen tiimoilta ja jotka ovat saaneet ohjeet sisällöntuotantoon. Lisäämme edelleen sisällöntuotantovaiheessa olevien järjestöjen kohteita, kun sopimusasiat maksupalvelutarjoaja Paytrailin kanssa ovat kunnossa. Muutos koskee vain uusia tulijoita, jotka ilmaisevat ensimmäistä kertaa kiinnostuksensa lähteä mukaan Lahjoittamoon.

Tarkentavat kysymykset voi osoittaa projektipäällikkö Otso Saarikoskelle sähköpostitse otso.saarikoski@goodwillry.fi.

Kiitämme kaikkia ymmärryksestä!